Elk kind is geschikt, welk kind is voorbestemd?

04 jan

SpinPerceptie Food for Thought

Posted by Simone Dirksen

Geachte relatie,

Zoals u van ons gewend bent, hebben wij voor het nieuwe jaar weer een aantal artikelen, video's en achtergrondverhalen over 'het familiebedrijf' voor u geselecteerd. Door op een link te klikken kunt u het bericht lezen, bekijken of luisteren.

Lees meer
14 sept

What's Next. Bekijk de video.

Posted by Simone Dirksen

Klik hier voor een korte video over het What's Next programma.

U bent met de onderneming de weg ingeslagen om een overdracht te realiseren, of hebt de onderneming al succesvol overgedragen aan uw familie of aan derden. U begint aan een nieuwe fase.

Lees meer
03 aug

Food for Thought

Posted by Simone Dirksen

Zoals u van ons gewend bent hebben wij voor de zomer weer een aantal artikelen, video's en achtergrondverhalen over 'het familiebedrijf' voor u geselecteerd. U vindt deze keer ook verwijzingen naar radio-uitzendingen die u terug kunt luisteren, en we tippen een e-boek. Door op een link te klikken kunt u het bericht lezen, bekijken of luisteren.

Lees meer
07 juli

Founders Carbon Network

Posted by Simone Dirksen

SpinPerceptie is enthousiast om u te kunnen melden lid te zijn geworden van het Founders Carbon Network. Het fCN staat onder de bezielende leiding van de, u wellicht bekende, Merlin Melles.

Lees meer

Wij geven met veel plezier het woord aan de heer Co Wind, directeur van ITransport. De heer Co Wind heeft SpinPerceptie ingeschakeld om een plan op te stellen om de continuïteit van de onderneming te garanderen en tegelijkertijd de familie te ontzorgen indien belangrijke sleutelfiguren uitvallen.

Lees meer
29 dec

Eindejaarseditie: Food for Thought

Posted by Simone Dirksen

Het afgelopen kwartaal waren familiebedrijven weer volop in de media. Een aantal berichten, video's en achtergrondverhalen hebben wij voor u geselecteerd.

Lees meer

An Unexpected Leave
Nobody likes to think about it, but the possibility that you'll need to leave your business earlier than anticipated, due to health or other personal reasons, is a risk that can severely affect your company. Having the foresight to develop an emergency plan for that day is a valuable investment.

Lees meer
20 juli

Zomereditie: Food for Thought

Posted by Simone Dirksen

SpinPerceptie heeft een overzicht gemaakt van berichten die de afgelopen periode verschenen in het nieuws en op het internet met betrekking tot familiebedrijven. De dikgedrukte titels vormen een link waar u op kunt klikken om het desbetreffende artikel of onderzoek te lezen.

Lees meer

Titel van de lezing “Waarde(n) van familiebedrijven

Lezing van mevrouw Dirksen op 19 juni 2014 in Theater de Mythe, Goes, waarin zij haar visie zal geven over 'de volgende generatie'. U bent van harte welkom om deze lezing bij te wonen.

Lees meer

Een stelling die in onderzoeken en artikelen regelmatig naar voren komt is dat grote aantallen families van familiebedrijven niet met de opvolging van het bedrijf bezig zouden zijn. SpinPerceptie betwist dit.

Er moet hier onderscheid worden gemaakt tussen twee zaken: opvolging en verkoop.

Gaan we serieus kijken binnen de familie of moet het bedrijf worden verkocht?”

Lees meer
test | Test