Voorbereiding erfgenamen

Interim managers onderneming

WHAT’S NEXT – HUIDIGE GENERATIE

Gleneagles te Schotland

U bent met de onderneming de weg ingeslagen om een overdracht te realiseren, of hebt de onderneming al succesvol overgedragen aan uw familie of aan derden. U begint aan een nieuwe fase.

En dan? Samen opnieuw kijken naar wat belangrijk is. Welke ideeën wilt u nog uitvoeren? Welke dromen nog realiseren? What’s Next is een programma waarin u samen met uw partner (of met iemand die heel belangrijk voor u is) weer eens tijd kunt nemen om hierover na te denken. Naast het markeren van een bijzondere en intensieve periode als ondernemer staat ook het opstellen van een ‘plan voor de toekomst’ centraal in het programma.

De vraag is altijd: hoe begint u aan zoiets? Iedere ondernemer zou zeggen: gewoon starten. Dit programma kan zo’n begin voor u betekenen, waarin u samen met andere ondernemers werkt aan uw ‘start up’.

Voor de nieuwe generatie of derden kan dit overigens een prachtig cadeau zijn om ouders/overdragers op een betekenisvolle manier te bedanken, nu zij een nieuwe fase van het leven ingaan.